Gillette преку апликација ги зближува синовите со своите татковци

2

gillette-reklama

Фото: Youtube

Американскиот бренд Gillette направи апликација чија цел е зближување на младите момчиња со нивните татковци.

Според Gillette, 84% од мажите велат дека главниот извор на информации се нивните паметни телефони, додека само 13% од нив совет бараат од својот татко. По повод Денот на татковците, Gillette промовираше апликација со којашто синовите полесно ќе се зближат со нивните татковци.