Големата трка на Asics

2

asics

Што ќе се случи кога обичниот џогинг Asics go претвора во филмска авантура преполна со интриги, неизвесност, акција, мистерија и фатална жена…

Погледнете ја новата реклама на јапонскиот производител на спортска опрема.