Heineken предизвик: Како да ги натерате жителите на Њујорк да замолчат?

22

reklama

Heineken на жителите на Њујорк им даде можност да освојат два билета за US Open, а условот е качени на столицата за тениски судии, да ги натераат раздвижените луѓе во паркот да замолчат. Задачата не е лесна.

Видеото е на агенцијата Wieden + Kennedy, Њујорк.