Honda: Започнете нешто посебно

4

honda

Во најновата реклама на Honda, фамилијарното патување не е здодевно. Особено ако сите генерации што се во автомобилот ја пејат песната Buddy Holly на Weezer.

Мотото на новата кампања е “Започнете нешто посебно”.