Ikea за предметите херои “што живеат во сенка”

4

ikea

Шведскиот произведувач на мебел направи видео кое им го посвети на хероите, предметите што не ги забележуваме, а секојдневно ни го подобруваат животот. Видеото на Ikea го изработи шведската агенција Forsman & Bodenfors.