Indesit: Заедно извршувајте ги домашните задачи

1

indesit

Фото: Youtube

Италијанската компанија за апарати за домаќинство Indesit создаде рекламна кампања во Велика Британија, во којашто порачува брачните партнери заеднички да ги извршуваат домашните задачи.