Како да управувате со личните финансии

24

Совети за управување со лични финансии е најновото од серијалот едукативни анимирани видеа на Народна банка, што се изработува со поддршка на Европскиот фонд за Југоисточна Европа.

Серијалот едукативни анимирани видеа Со Народната банка во светот на финансиите е предвидено да содржи девет видеа и во нив се обработуваат актуелни теми од доменот на финансиите коишто ги засегаат сите граѓани како активни субјекти во финансиските текови.

Фото: Freepik