Како Швајцарија промовира планински туризам

8

reklama

Швајцарскиот кантон Граубинден и агенцијата Jung von Matt смислија интересен и интерактивен начин како да го промовираат планинскиот туризам. На железничката станица во Цирих беше поставен билборд преку кој директно им се обраќа жител од селото Врин, ги повикува да дојдат кај него и веднаш им праќа билет за воз.