Kangaroo Light – додаток што ви помага да го пронајдете тоа што ви треба во вашата чанта

69

studio-banana-things_kangaroo-light_bag

Женската чанта често пати е остров со скриено богатство, па да се пронајде она што е потребно понекогаш е невозможна мисија.

studio-banana-things_kangaroo-light_hands

Но, шпанското дизајнерско студио Банана осмисли интересен начин како решение на тој проблем. Станува збор за Kangaroo Light, меко парче со LED светилки што лесно се витка и се вклучува по потреба.

studio-banana-things_kangaroo-light_bag_02

Kangaroo Light има неколку нивоа на светло, па може да служи или како директно и силно или како дискретно светло. Освен за пронаоѓање на потребните предмети во женската чанта, може да послужи и за читање во кревет, кампување или во домашни услови/на работа кога ќе снема струја.

studio-banana-things_kangaroo-light_travel

Kangaroo Light може да се добие по цена од околу 97 евра.

studio-banana-things_kangaroo-light_zoom