Капитал банка воведува СМС известување за успешно реализирана трансакција

2

kapital-banka-foto

Почнувајќи од 11-ти декември, Капитал банка АД Скопје воведе услуга СМС известување за секоја успешно реализирана трансакција со дебитните картички Maestro и кредитните картички MasterCard на банката за износи над 999 денари, стои во соопштението.

Согласно Одлуката за надоместоци на Банката, услугата е без надомест.