Киа за луѓето кои ја сакаат технологијата

16

KIA HotBotsНовата Киа Форте е дизајнирана за оние што ја сакаат технологијата. Оние што не ја сакаат, откако ќе ја погледнат рекламата, ќе ја научат лекцијата – секогаш почитувај ја технологијата.

Опасната девојка – робот е поранешна Мис на САД за 2011, Алиса Кампанела.