Кога бетонот е премногу “мек“ за еден кечер

3

reklama za cement kecer

Кечерот Далип Синг Рана или познат како The Great Khali е главниот лик во рекламата на индиската компанијата за производство на цемент – Ambuja Cements.

Тој ги раскажува своите секојдневни проблеми со кои постојано се соочува, сè додека не изградил нов дом од цементот на индискиот производител.