Кога родителите им кажуваат на децата што да побараат од Дедо Мраз…

3

reklama

Lexus ја започна божиќната кампања со серијата кратки видеа Декември за паметење. Агенцијата Team One смисли неколку начини како возрасните манипулираат со децата за да добијат автомобил од Дедо Мраз.