Кујнски материјали и производи за среќно семејство

328

soloprom-580x426

Модерните кујни ги оставија своите најголемите впечатоци врз сцената на современот дизајн искористувајќи ги најновите технологии, со употреба на елегантни, едноставни линии, избор на поздраво осветлување, заштеда на електрична енергија и паметно искористување на просторот. Кујните во 21-от век се места каде готвиме, се забавуваме, имаме тивки моменти кога размислуваме и правиме интимни семејни седенки на одење кон училиште или работа.

Електрични уреди

Се чини дека уметноста за дизајн на модерна кујна лежи во одредување колку технологија ќе се употреби да се олеснат готвењето, но и животот во кујната. Грејни плочи, рерни со различни програми за печење, дизајнески аспиратори, но и од тие со фантастичната E.ion SYSTEM технологија која покрај класичното вшмукување на мирисите и пареата при готвење ја израмнува јонската рамнотежа на воздухот во кујната.

Производи со продажба во СОЛОПРОМ

1

Производи со продажба во ВИТРИНА

2

Широк избор на механизми за отворање на вратичките и фиоките

Збогатен е изборот на отворање на фиоките и на вратичките. Можат да се монтираат на лизгачки систем, вратички кои се отвораат со ротирање, скриени механизми за висечки елементи кои нудат вонстандарден начин на отворање на вратичките, скриени лизгачи за фиоки со меко затворање или фиоки кои се отвораат со благо притискање на лицето.

Производи со продажба во СОЛОПРОМ

Фиоки                                                      Вагонетки

3

4

 

 

 

 

 

Производи со продажба во ВИТРИНА

Вагонетки                                             Механизми за висечки елементи

56

Композитни плочи за изглед кој воодушевува

Завршните страни кај модерните кујни исто така можат да бидат во целост обложени од сосема поинаков, композитен материјал.

Избор на композитни плочи во ВИТРИНА

7

Кујнски плотни и острова

Кујнското острово некогаш било употребувано за сецкање и сечење, разни други работи при спремање на храната за готвење. Денес, островото ја има истата функција, но и повеќе. Може да биде место за седење на семејството или гостите со кои разговарате додека готвите. Вообичаено поседува многу простор за големи тави и фиоки со простор за приборот за јадење и готвење.

Избор на кујнски плотни и острова во СОЛОПРОМ

8

Кујната, новото централно место во животот на едно семејство

Кујната, наместо дневната соба, во голем дел стана централно место во семејниот живот. Во соба со голема важност не смее да изостави со квалитет, издржливост, ефикасност и удобност.

Сите овие работи се важни да се направи модерната кујна утеха за секого во семејството.

Производи со продажба во СОЛОПРОМ

Мијалници

9

Производи со продажба во ВИТРИНА

Мијалници                                         Чешми                                 Кујнски додатоци

10

1112