Land Rover не дозволува да хибернирате

3

land-rover

Британскиот автомобилски производител Land Rover не им дозволува на своите клиенти да хибернираат (#Hibernot) во текот на студениот зимски период.

Познатиот готвач Симон Роган ги привлекува возачите на Land Rover да поминат долг пат за да може да уживаат во неговите десерти.