Луксузна куќа на планина од 5 милиони долари

8

На планина обично не сме навикнати да добиваме максимална удобност – таму е важна убавината на природата, а не човечкиот луксуз. Но, не е секогаш така.

h1(31)Во Алпите или во американските планински одморалишта може да најдете неверојатни куќи. Како оваа овде.

h2(30)

Во Зимскиот парк во Колорадо, на само 50 минути од Денвер, се наоѓа оваа неверојатна колиба.

h3(26)

Таа има одлична локација, се наоѓа веднаш до ски терените и чини 5,25 милиони долари. Цената е намалена од 6,995 милиони долари.

5

Уште штом влезете, ќе останете зашеметени од огромното лоби и високите тавани. Лустерите се опсипани со кристали.

6

 

7

 

8

 

9

 

12