Луксузни брендови на најскапите кујнски апарати

4

Кога станува збор за премиум бренд прозиводители на луксузни машини за кафе што ве прават среќни во раните утринските часови, кујнските апарати достигнуваат до неверојатни цени. Се повеќе и повеќе корисници на луксузни кујнски апарати ги купуваат не само заради нивниот прекрасен изглед и намена, туку како симбол за статусот.

Погледнете ги најскапите кујнски апарати:

5. Skybar – систем за заштита и служење на вино: 1.000 долари

10

4. Blendtec Stealth – блендер: 2.330 долари

9

3. Mugnaini Wood – рерна за пица: 8.500 долари

rer

2. Hammacher – соковник: 9.900 долари

3

1. Victoria Arduino Venus Century – машина за кафе: 20.000 долари

1