Малиот истражувач – видео на Greenpeace за Арктикот

23

reklama

Организацијата Greenpeace, во соработка со агенцијата Don’t Panic, направи краток филм кој се однесува на деструктивниот риболов во Арктикот. Во филмот наречен Малиот Истражувач, мало девојче со својата имагинација собата ја претвора во подводен свет. Но, одеднаш…