сабота, 27 февруари, 2021
Почетна Ознаки животна средина

Ознака: животна средина

- реклама -

Најчитани

Просечната плата им е 500 евра, а 80% од становите ги купуваат во кеш

Во текот на 2020 година се продадени околу 130.000 недвижнини се купени. Од нив 80 -90.000  се станови, а цената на квадрат достигнува и до 3.000 евра.

Домаќинствата ќе може сами да си произведуваат струја, а вишокот да го продаваат

Домаќинствата да можат на своите кровови да постават фотонапонски електрани за сопствено производство, а вишокот да го продаваат на својот снабдувач

И годинава субвенции за купување на сончеви колектори, пвц прозори, печки на пелети

Надоместокот на дел од средствата од дел II од оваа програма ќе го остварат лицата кои досега не користеле средства од Буџетот на Република Северна Македонија за наведените мерки во дел II од оваа програма.

Мали работи според кои луѓето го оценуваат вашиот карактер

Оние што преферираат кучиња се сметаат за енергични личности, а тие што повеќе ги сакаат мачките се чувствителни и паметни личности.

Сакате да започнете со dropshipping – луѓето прават милиони преку овој бизнис

Се размислувате да започнете со dropshipping. Слушнавте дека е одличен начин за заработка и сте заинтересирани да го испробате овој бизнис модел.