Мало детенце си заминува од дома со Subaru

7

subaru-reklama

Децата растат дури нивните родители да трепнат со око. Во еден момент тие се мали деца кои трчаат низ дворот, а веќе во следниот се големи.

Токму таква приказна се раскажува во најновата реклама за автомобилот Subari Impreza.