Мечка на снимањето на реклама на Samsung или…?

25

mecka samsungЕкипата на Samsung, во соработка со the Viral Factory се подготвува за снимање на новата реклама за Eccobuble машините за перењe. Одеднаш, привлечена од звуците, на сетот се појавува мечка… Како ќе изреагира екипата и што се случува понатаму, погледнете во видеото.