MEET CEED!

5

ceed

ЦЕЕД – Бизнис клуб за успешни приказни

Повелете на настан за бизнис дружење, промоција на ЦЕЕД Бизнис Клубот и доделување сертификати на успешните.
Дознајте зошто ЦЕЕД Бизнис клубот е најдоброто место за вашиот личен и деловен развој.
Слушнете зошто и како вашиот бизнис може да расте и во криза.
Запознајте над 300 претприемачи кои се членови на ЦЕЕД Бизнис Клубот.
Запознајте над 100 претприемачи надвор од Скопје – членови на ЦЕЕД Бизнис Клубот.
Запознајте ги децата кои се дел од пионерската генерација на ЦЕЕД ЕДУ.
Запознајте ги членовите на Глобалниот ЦЕЕД Бизнис Клуб кои го освоија Њујорк и се спремаат да го „нападнат“ Лондон.
Дознајте ги спонзорите и партнерите на ЦЕЕД.
Дознајте какви можности нудат USAID и SECO за претприемачите од цела Македонија.
Дознајте кои се експертите во ЦЕЕД кои им помагаат на претприемачите да растат.
Дознајте која компанија од ЦЕЕД доби престижна светска награда.
Дознајте кои се новите инвестиции на ЦЕЕД Фондот за микро компании.
Дознајте зошто постојат бизнис клубовите во светот и Македонија…

Настанот е од отворен каректер. Поканете Ваш бизнис пријател!
Потврдете го Вашето присуство на: Тел: (02) 3079 611, моб.076 496 614
E-mail: abogeski@ceed-macedonia.org

14 ОКТОМВРИ, ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС, ПОЧЕТОК 19.30 ЧАСОТ

Ве очекуваме!