Mercedes-Benz колички што не се кршат

2

reklama

Mercedes-Benz направи мал експеримент за деца. За да го потенцира системот за кочење Assist System PLUS, во играчки колички инсталира магнети. Им ги даде на деца што сакаат да кршат играчки, а нивната реакција може да ја видите во видеото.

Идејата е на агенцијата Jung von Matt/Alster од Германија.