МојДДВ #МојаНаграда: Извлечени 15 – те добитници на 20.000 денари

379

Денеска се одржа седмото месечно извлекување на 15 награди од 20.000 денари од наградната игра МојДДВ#МојаНаграда. Во ова извлекување учествуваа 16.922.815 скенирани фискални сметки во период од 01. 09. 2020 година до 30.09.2020 година.

На главното извлекување на 19 декември, пак, ќе се доделат 1.000.000 денари, наместо иницијално предвидените 3.000.000 денари.

Ова се добитниците:

  1. Бране Арсоски – Скопје

2. Славица Гошева – Валандово

3. Боби Комненовик – Скопје

4. Дијана Рајчиноска – Битола

5. Маргарита Ѓелова – Кавадарци

6. Марина Наумовска – Битола

7. Димче Трајковски – Велес

8. Тихомир Стојановски – Скопје

9. Владимир Булатовиќ – Охрид

10.  Александар Стојковски – Битола

11. Иван Кутев – Скопје

12. Богица Димишковска – Скопје

13. Зорица Ибрахимовиќ – Скопје

14. Анастасија Бабуловска – Скопје

15. Надица Јовановска – Скопје