МојДДВ #МојаНаграда: Извлечени 15 – те најсреќни граѓани кои добија по 20.000 денари

475

Вечерва се одржа извлекувањето за 15 награди од по 20.000 денари. Во ова извлекување учествуваа сите валидни и недобитни сериски броеви од дневните извлекувања добиени за скенираните фискални сметки во период од 01.07.2020 година до 31.07.2020. Вкупниот број на скенирани фискални сметки изнесува 18.291.293 сметки. На главното извлекување на 19 декември, пак, ќе се доделат 1.000.000 денари, наместо иницијално предвидените 3.000.000 денари.

Ова се добитниците:

1. Филип Петрески – Прилеп

2. Игор Кацар – Куманово

3. Марија Бојкикева –  Скопје

4. Бобан Спасовски – Велес

5. Лидија Падован – Скопје

6. Дарко Ралповски – Берово

7. Муамет Ибраими –  Скопје

8. Никола Гошев – Скопје

9. Емилија Петкоска –  Скопје

10. Александра Падикова Спировски –  Кавадарци

11. Катерина Данчева – Струмица

12.  Гордана Митревска – Битола

13. Ивана Лазаровска –  Скопје

14. Благојчо Ставановски – Крива Паланка

15. Дејан Димоски –  Прилеп