Моќта на добрата идеја – реклами што кажуваат многу повеќе

3

Одлични креативни реклами што кажуваат многу повеќе.

Weight Watchers – регулирање на телесната тежина

creative-print-ads-10

Агенција: DraftFCB, Германија

Светски фонд за природа (WWF): Страшно – уште пострашно

creative-print-ads-79

Агенција: DDB&CO, Турција

Pedigree: Куче ќе ве направи посреќни. Посвојте.

creative-print-ads-59

Агенција: AlmapBBDO, Бразил

Colgate Dental Floss (забен конец)

creative-print-ads-5

Агенција: Cerebro Y&R, Панама

Volkswagen: Прецизност во паркирањето

creative-print-ads-74

Агенција: DDB Tribal Berlin, Германија

Nivea Night (ноќна крема)

creative-print-ads-102

Агенција: TBWA\NEBOKO, Холандија

McDonald’s: Бесплатен интернет

creative-print-ads-48

Агенција: DDB, Сиднеј, Австралија

Veet: Без влакна е подобро

creative-print-ads-76

Агенција: EURO RSCG, Шпанија

Fedex: Кина – Австралија

creative-print-ads-104

Агенција: DDB, Бразил

Evian: Млади во срцето

evian_live_young_street

Агенција: BETC Paris, Франција