На пат околу светот со Samsonite

49

samsoniteПатувањето е една голема авантура во животот. На секое патување има моменти кога нешто нема да тргне како што треба, но со куферите на Samsonite во рака,  ништо не може да ве спречи. Барем така вели нивната најнова реклама. На вас останува да проверите дали е точно.