Најдобрите канцеларии за 2019 година

64

Веб страната Inc.com направи листа на најкреативни нови канцеларии во светот за оваа година.

Профилите на бизнисите се различни од старт – ап и маркетинг агенции, до компанија за колеген и мобилни апликации.

Во нивните катчиња има за секој по нешто, а на своите вработени им обезбедуваат пријатна средина за работа.

Bark – Колумбус, Охајо

Компанија за сите потребни производи и реквизити за кучиња.

Digital Luxury Group – Женева, Швајцарија

Маркетинг агенција.

Gusto – Сан Франциско, Калифорнија

Софтверска компанија за cloud услуги.

JoyTunes – Тел Авив, Израел

Мобилна апликација за лекции по пијано.

Mindvalley – Куала Лумпур, Малезија

Компанија за коучинг и личен развој.

Slack – Сан Франциско, Калифорнија

Софтверска компанија.

Trend Micro – Каиро, Египет

Компанија за интернет безбедност.

Vital Proteins – Чикаго, Илиноис

Компанија за колаген и останати суплементи.

WhiteBalance – Њу Делхи, Индија

Креативна агенција.

The Wing – Њујорк Сити, Њујорк

Сo-working простор за жени.

Фото: Facebook