Најубавите јахти во светот

30

Момент да уживате во луксузот на вода и да запловите по мирните сини мориња и океани. Убавици кои ќе ви го одземат здивот – Најубавите јахти на светот!

Allure of the seas

ALLURE OF THE SEAS

Star Princess

STAR PRINCESS

Liberty of the seas

LIBERTY OF THE SEAS

Oasis of the seas

OASIS OF THE SEAS

Queen Mary 2

QUEEN MARY 2

Celebrity eclipse

CELEBRITY ECLIPSE

Disney magic

DISNEY MAGIC

Queen Elizabeth

QUEEN ELIZABETH

Noordam

NOORDAM

Serenade of the seas

SERENADE OF THE SEAS

Eurodam

EURODAM

Regatta

REGATTA

Crystal symphony

CRYSTAL SYMPHONY

Seven seas mariner

SEVEN SEAS MARINER

Ruby princess

item57.rendition.slideshowWideHorizontal.ruby-princess-100700-1