Непроменети цените на угостителските услуги во јануари

6

Цените на угостителските услуги во јануари оваа година, во споредба со претходниот месец, останаа на исто ниво, покажуваат податоците на Државниот завод за статистика.

Цените на угостителските услуги во јануари 2020 година, во однос на истиот месец од претходната година, се намалени за 0,1%.

Фото: Pexels