Nescafe делеше печатени чаши за читање весник во друштво

5

nescafe

Nescafe во Франција сакаше утринското читање на весник да не биде “осамен момент”. Затоа во весникот Метро стави печатена поп-ап реклама, со две хартиени чаши. Во чашите има инстант кафе и се што треба за да почне конверзацијата е друштво и топла вода.