Нестандардно интервју за работа во Хајнекен

24

hajnekenДури 1743 кандидати се пријавиле за работно место во Хајнекен. Наместо стандардните прашања, на кои ќе ги добијат стандардните одговори, луѓето од компанијата најдоа креативен начин како да го одберат вистинскиот човек.

Се согласувате ли и вие со изборот?