НЛБ Банка нуди дозволено пречекорување како поддршка на компаниите

2

nlb banka

НЛБ Банка спроведува промотивна кампања за Overdraft – дозволено пречекорување на сметка на правните лица, стои во соопштението.

“Дозволеното пречекорување овозможува одржување на ликвидноста и задоволување на потребата од дополнителни средства за вашиот бизнис во даден момент“, велат од банката.

Сите апликации за дозволеното пречекорување на сметка на правни лица примени во период од 12-ти септември до 12-ти октомври се без провизија за одобрување за првата година на користење.