НЛБ Банка: Промотивна кампања за Промо кредит за мали и средни претпријатија

3

nlb-banka-novo-logo

НЛБ Банка во период од 29.11.2017 до 31.12.2017 година спроведува промотивна кампања за Промо кредит за мали и средни претпријатија за инвестиции и Промо кредит за мали и средни претпријатија за тековно работење, стои во соопштението.

Во промотивниот период, сите правни лица кои ќе аплицираат за овие два продукти можат да ги искористат следниве поволности: каматна стапка од 3,5% до 3,9% + 6 месечен ЕУРИБОР за Промо кредит за мали и средни претпријатија за инвестиции и каматна стапка од 3,9% до 4,5% + 6 месечен ЕУРИБОР за Промот кредит за мали и средни претпријатија за тековно работење

Промо кредитите се наменети за сите правни лица коишто имаат потреба од дополнителни средства за инвестиции и тековно работење.