Ново: Аплицирај за кредит преку порака

5425

ФД Монимакс Финансиско како современа компанија со високи професионални стандарди постојано нуди иновативни, брзи и едноставни решенија за задоволување на финансиските потреби на своите клиенти.

Од неодамна, клиентите на ФД Монимакс Финансиско и корисниците на Facebook можат да аплицираат за кредит брзо и лесно, преку порака на Facebook со користење на Messenger апликацијата, која е една од наједноставните и најбрзите форми на комуникација.

Со избор на соодветната опција, секој корисник заинтересиран за кредит, може да се информира за условите што треба да ги исполнува за да аплицира за кредит. Со внесување на соодветен износ и рок на отплата, корисникот може да добие порака со информативна пресметка за ратите и вкупниот износ за враќање на кредитот за кој е заинтересиран. И најважно, може брзо и едноставно, преку порака да аплицира за кредитот кој најмногу одговара на неговите потреби и можности.

Кликнете тука и уште веднаш започнете со разговор за да аплицирате за кредит или да се информирате подетално за условите и продуктите кои ги нуди ова финансиско друштво.

ФД Монимакс Финансиско се стреми постојано да нуди квалитетни и ефикасни услуги, концентрирајќи се на испорака на директен, сигурен и брз извор на финансии.

Обратете им се со доверба бидејќи им помогнале на многумина, можат и Вам!