Ново “патување” со Mercedes – Benz

20

mercedes the journeyПознато е дека поради омилениот автомобил луѓето се способни да направат луди работи, особено во светот на маркетингот. Во најновата реклама на германскиот производител на автомобили Mercedes – Benz наречена “Патување”, мало момче бега од дома среде ноќ, шета по мрачни улици, се вози во јавен превоз, се додека не дојде до саканата дестинација – полициска станица. Што ќе се случи понатаму, погледнете во видеото.