Oppo R5 – најтенок и најиздржлив телефон што може да сече лубеница…

57

mobilen sece lubenica123

Паметниот мобилен телефон од кинеско производство, Oppo R5 моментално е најтенкиот мобилен телефон во светот, а сега добива уште еден примат – најиздржлив. Вообичаено, паметните телефони се тенки и многу чувствителни, но Оppo понуди нешто поразлично.

mobilen sece lub

Од компанијата направиле необичен тест за издржливост на Oppo R5, каде што телефонот добива исклучително тешки задачи – од сечење лубеница до газење од автомобил.

mobilen sece jabolkaoppo pod trkalo