Петта јубилејна прослава на Лајонс клубовите Феникс и Пајко Маало

2

Pokana rodenden

Лајонс клубот Феникс заедно со Лајонс Клуб Пајко Маало ја организира петта јубилејна прослава.

Таа ќе биде во духот на Лајонизмот и хуманоста со што собраните средства, како што се наведува во соопштението, ќе бидат донирани на Специјалниот завод Демир Капија.

Исто така, ќе биде организирана и богата лотарија за присутните, со награди од поддржуваните на настанот.

Настанот ќе се одржи на десетти јуни во Брик бар со почеток од 20 часот.