Петте најдобри реклами прикажани за време на Super Bowl во САД

93

Американскиот магазин Adweek направи листа на петте најдобри реклами што се прикажуваат во текот на најпознатиот спортски настан во САД, Super Bowl.

Bud Light – Special Delivery

Amazon: Not Everything Makes the Cut

The Handmaid’s Tale: Season 3 Teaser

Burger King: #EatLikeAndy

HBO x Bud Light: Joust