Пирс Броснан во реклама на Kia

22

pirs

Kia ја пушти рекламата за американскиот Супер боул, во која поранешниот Џејмс Бонд има средба со својот агент. Пирс Броснан замислува дека ќе снима акција – авантура, но приказната е сосема поинаква.