PlayStation инсталација: Кој ќе издржи 5 секунди со прстите во штекер?

3

reklama

PlayStation во Белгија постави инсталација, огромен штекер, и побара од случајните минувачи да стават два прста во него. Ако го издржат електричниот шок пет секунди, ќе добијат награда…

Инсталацијата е идеја на агенцијата TBWA Белгија, а кампањата е за промоција на играта inFamous: Second Son.