Почнува кампањата Пријавете пари на Царинската управа

3

Почнува кампањата Пријавете пари на Царинската управа на Македонија.

Целта на кампањата е информирање на патниците кои влегуваат, излегуваат или транзитираат низ Македонија за нивните права и поврски повзрани со внесување и изнесување пари.

Почетокот на кампањата на аеродормот Александар Велики во Скопје ќе го означи директорката на Царината Наташа Радеска Крстевска.