Подарокот што Дедо Мраз не може да го донесе за Нова година

12

Фото: Youtube

Единственото нешто што некои децата во светот го посакуваат за новогодишните празници е да бидат со своето семејство.

Околу 150 години Меѓународниот комитет на Црвениот крст се залага за тоа семејствата да бидат повторно заедно по некој воен конфликт или природна непогода.