Поларна мечка на прошетка низ Лондон

22

reklama

Поларна мечка ги преплаши жителите на Лондон и ги вжешти социјалните мрежи, откако беше забележана на неколку локации во градот. Ситуацијата беше ставена под контрола, кога дознаа дека станува збор за вештачка мечка, која всушност ја рекламира новата серија Fortitude на Sky Atlantic, чие дејство се одвива во мал град на Арктикот.