Промоција на е-продавница Се за жена

20

online-shoppingЗаменик министерот за информатичко општество и администрација, Марта Арсовска Томовска денес ќе ја промовира новата електронска продавница Се за жена www.sezazena.com.

Е-продавницата овозможува онлајн купување на козметички производи, здрава храна, средства за хигиена, како и медицински совети од страна на стручни лекари.