Промоција на ребрендираниот Совет на странски инвеститори

23

Функционирањето и мисијата на Советот на странски инвеститори при Стопанската комора на Македонија, денес ќе биде промовирано од страна на претседателството на Советот.

Даниел Сас, претседателот на Советот, како и потпретседателите Вернер Хенгс и Џатин Такар ќе зборуваат за целта на ребрендирањето, работните групи и веб-порталот.