Промотивна кампања на НЛБ Банка за Visa Business картички за правни лица

2

visa-business-nlb

Фото: НЛБ Банка

НЛБ Банка спроведува кампања за Visa Business картички за правни лица во период од први до 31-ви декември, стои во соопштението.

Во овој промотивен период, клиентите ќе ги добијат овие поволности: без членарина за првата година на користење за сите апликации за Visa Business картичките во промотивниот период и без членарина за основната картичка за следната година и слатко изненадување за сите правни лица коишто во промотивниот период ќе направат 10 или повеќе трансакции со овие картички.