Прошетка низ приватен остров вреден 75 милиони долари

23

1

Прекрасниот приватен остров на милијардерот Крег Меккав е даден на продажба на пазарот за недвижности за цена од 75 милиони долари.

2

Островот има приватно пристаниште, спа и 18 голф игралишта дизајнирани од Џек Никлаус и е неверојатно место достојно за милијардерите.

3

Крег го купил островот (James Island) во 1994 година за 19 милиони долари. James Island се наоѓа во Британска Колумбија, Канада.

Погледнете ги фотографиите од островот што ги објави Business Insider:

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15