Први јануари неработен ден за сите граѓани

22

Фото: Pexels

Први јануари 2019 година (вторник), Нова година, е неработен ден за сите граѓани на Македонија, соопштуваат од Министерството за труд и социјална политика.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика, на граѓаните на Република Македонија им ја честита Новата година.