Работна средба на македонски бизнис асоцијации и Бугарската стопанска комора

22

Македонско – бугарската стопанска комора денеска организира работна средба помеѓу претставници на македонските бизнис асоцијации и Бугарската стопанска комора.

На средбата ќе се разговара за потенцијалите за зголемување на трговската и економската размена меѓу двете земји, како и за организацијата, темите и формите на бизнис форумот што треба да се одржи во Софија.